İsmet İnönü Mahallesinde Yeni Kaldırım Çalışması Yapılıyor

0
76

İskenderun Belediyesi ekipleri kentin birçok bölgesinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Fen İşleri müdürlüğü ekipleri İsmet İnönü Mahallesinde yeni kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İsmet İnönü Mahallesinde ihtiyaç duyulan bölgelerde başlatılan kilit parke taşlar ile kaldırım oluşturma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan çalışmalardan gayet memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri; “Biz yayaların rahat bir şekilde yürüyebileceği kaldırımların kilit parke taşlar ile döşenmesi bizleri mutlu etti. Çalışmalarında Başkanımız Fatih Tosyalı ve tüm belediye çalışanlarına başarılar diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kilit parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Kentimizdeki mahallelerimizde kaldırım sorununa çözüm bulmak adına ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda kaldırım çalışmalarımız ilerleyen günlerde de İlçe genelinde devam edecektir” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here