İskenderunspor’un Bolu Kampında Neşe Hâkim!

0
39

2022-2023 Futbol Sezonu 2. Lig Kırmızı Grupta, sezona yine zirveyi kovalama hesaplarıyla başlayacak olan temsilcimiz İskenderunspor’un yeni sezon öncesi Bolu Koru Otelindeki kamp çalışmaları aralıksız devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

İskenderunspor, yeni sezona Bolu Koru Otelde gerçekleştirilen kamp çalışmalarıyla hazırlanıyor. Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde yapılan antrenmanlara sözleşmesi devam eden futbolcuların yanı sıra yeni transferler ve denemeye gelen futbolcular da katılıyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1. Etap Bolu kampında günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan Turuncu-Mavililer oldukça neşeli bir görüntü veriyor.

Üç İsimle Daha Anlaşma Sağlandı

Öte yandan, Turuncu-Mavili Kulüp, transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Temsilcimiz son olarak Sakaryaspor’dan Okan Dernek, Eyüpspor’dan Kemal Tokak ve Skaryaspor’dan Onur Ramazan Toprak ile sözleşme imzaladı. Şampiyon kadroda yer alan Ömer Turan ise Efeler 09 Takımına kiralandı.

Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Sakaryaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Okan Dernek ile 2 yıllık, Eyüpspor’da forma giyen defans oyuncusu Kemal Tokak ile 2 yıllık ve Sakaryaspor’dan forvet oyuncusu Onur Ramazan Toprak ile 1 yıllığına anlaşma sağlamıştır. Oyuncularımıza İskenderunspor forması altında başarılar diliyoruz” denildi.

 Ömer Turan 1 Yıllığına Efeler’e Kiralandı

Açıklamalarda Ömer Turan’ın da 1 yıllığına kiralandığı kaydedilirken; “2021- 2022 sezonunda Şampiyon Kadromuzda yer alan oyuncumuz Ömer Turan, TFF 3. Lig ekibi Efeler 09 FK takımına 1 yıllığına kiralanmıştır. Kendisine başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here