İskenderunspor’un 2. Etap Kamp Çalışmaları Bolu Karpalas’ta Başladı

0
36

Kamp Çalışmalarını Kulüp Başkanı Hakan Bolat da Yakından Takip Ediyor…

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Akdeniz temsilcisi İskenderunspor’un Ankara Kızılcahamam Çam Otel tesislerindeki kamp çalışmaları tamamlandı. Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’un 2. etap kamp çalışmaları Bolu ilinde devam edecek.

İskenderunsporlular yeni sezon öncesi Karpalas’taki 2. etap kamp çalışmalarına da hız kesmeden başladı. Bolu’daki kampı ziyaret eden İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, yapılan çalışmalar hakkında teknik heyetten bilgiler aldı.

Deneyimli Forvet Hakan Kuş İmzayı Attı

Futbolcular sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki antrenmanla çalışmalara ağırlık verirken, Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve  transfer komitesi de Turuncu-Mavili ekibin gücüne güç katmaya devam ediyor.

Hakan Bolat başkanlığındaki İskenderunspor yönetimi, daha önce görüşmelerini sürdürdüğü ve geçen sezon Karşıyaka forması giyen Hakan Kuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 31 müsabakada Karşıyaka forması giyen ve  15 gole imza atan 27 yaşındaki forvet elamanı Hakan Kuş, yeni takımı İskenderunspor ile antrenmanlara başladı.

Turuncu-Mavililer Kızılcahamam Kampının yorgunluğunu ise kampın son gününde Çam Otel Tesislerinde verilen Barbekü ziyafeti ile giderdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here