İskenderunspor’da Şile Yıldızspor Hazırlıkları

0
23

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz, Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, Cumartesi günü saat 13.00’te Şile Stadında oynayacağı Gema Polimer Şile  Yıldızspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Turuncu-Mavili temsilcimiz, zorlu Şile deplasmanı öncesinde, dünkü çalışmasını Karaağaç sentetik sahasında Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında ağırladığı Grup Lideri Bitexen Düzcespor’u güzel futbolun ardından 3-1’lik skorla mağlup eden ve aradaki puan farkını bire indiren İskenderunspor’da keyifler de yerine geldi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken; “Takımımızda lideri devirmenin mutluluğu yaşanıyor. Ancak o maç geride kaldı. Şimdi önümüzde zorlu bir 90 dakika daha var. Şile deplasmanından da kayıpsız dönmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Mücadelemizi maç-maç sürdürüp mutlu sona ulaşmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here