İSKENDERUNSPOR’DA LİDERLİK KEYFİ!

0
26

İskenderunspor’u Liderliğe taşıyan golleri Enes Soy, Emre Gemici ile Osman Şahin attı. Turuncu-Mavililer Liderliğe yükselmenin sevincini taraftarlarıyla kutladı…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirveye oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, Harput Dibek Elazığ Karakoçanspor’u 3-0 mağlup ederek ligin başından beri ilk kez liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğunu yaşıyor.

İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan ve Hasan Avcı, Tansu Doğan Yılmaz ile Atakan Tutan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Turuncu- Mavili temsilcimiz 21. dakikada Enes Soy’un attığı golle Elazığ Karakoçanspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.

İlk yarıda olduğu gibi müsabakanın ikinci yarısında da saha üstünlüğünü elinde bulunduran temsilcimiz İskenderunspor, 63. dakikada Emre Gemici’nin golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Karşılaşmanın 90. dakikasında İskenderunspor’un geliştirdiği ani atakta, Elazığ Karakoçanspor’un kalecisi Eren Yılmaz’ı da çalımlayan Osman Şahin, topu filelere yollayarak skoru belirledi: 3-0.

Haftayı 3-0 lık galibiyetle kapatan İskenderunspor, puanını 15’e çıkartarak averajla da olsa liderlik koltuğuna oturdu.

Maçın bitiş düdüğünün ardından İskenderunsporlu futbolcular liderliğe yükselmenin sevincini taraftarlarıyla kutladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here