İskenderunspor’da Keyifler Yerinde!

0
23

Turuncu-Mavilileri, Beyoğlu Deplasmanda Galibiyete Taşıyan Golleri, Osman Şahin, Enes Soy ile Emre Çölgeçen (k.k.) Attı. Bu Galibiyetle Keyfi Yerine Gelen İskenderunspor’da Kuşadasıspor Maçının Hazırlıkları da Başladı…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirveye oynayan takımlar arsında yer alan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul deplasmanında Beyoğlu Yeni Çarşıspor’u her iki yarıda atılan gollerle 3-0 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

İstanbul Alemdağ Stadında oynanan, Hakan Ergin, Hacı Mehmet Ekmekyermez ile Selçuk Gökgöz’ün yönettiği karşılaşmada Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor’un gollerini 7. dakikada Osman Şahin, 45+3. dakikada Enes Soy, 52. dakikada da Emre Çölgeçen (k.k.) attı.

Alınan bu sonucun ardından temsilcimiz İskenderunspor puanını 32’ye yükselterek puan cetvelindeki yerini korudu. Beyoğlu Yeni Çarşıspor ise 21 puanda kaldı.

Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, ligin 18. haftasında oynayacağı Kuşadasıspor maçının hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Kulüp CEO’su ve Teknik Direktör Jan Olde Riekerink önderliğinde çalışmalarını sürdüren takımda keyiflerin yerinde, morallerinde üst düzeyde olması gözlerden kaçmadı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here