İskenderunspor’a Görkemli Karşılama!

0
53

Iğdır deplasmanında her türlü kötü uygulamalara mazur kalan ve saldırıya uğrayan İskenderunspor kafilesine, kente gelişlerinde görkemli bir karşılama yapıldı. Başkan, Teknik, heyet ve futbolcular, Mete Aslan Bulvarında toplanan taraftarlarca “Gönlümüzün Şampiyonu İskenderunspor” sloganlarıyla karşılandılar. Kafileyi tezahürat yaparak karşılayan Turuncu-Mavili taraftarlar, daha sonra konvoy eşliğinde takım otobüsünü tesislere kadar götürdüler.

Bolat; “Gecemizi Gündüzümüze Katacağız”

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da Iğdır deplasmanı dönüşünde yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bolat; “Bugün futbol adına konuşulacak hiç bir şey yok. Tebrik edilmesi gereken kişiler varsa o da İskenderunspor’un futbolcularıdır. O kadar atılan maytap ve küfürlere rağmen kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar.

Yel, kayadan ancak tozunu alır! 30 Nisan 2022 tarihinde Şampiyon İskenderunspor yazdırmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Allah’ın izniyle yolumuz, Hak yoludur” diye konuştu.

Kritik Maçın Kazananı Iğdır Olmuştu!

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, büyük baskı altında oynadığı Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü maçından puansız ayrılmıştı.

Müsabaka öncesinde kafilemizin Iğdır’a girişinde tehdit ve küfrün yanı sıra, maç öncesi, maç esnası ve sonunda da futbolcularımızın üstüme patlayıcı madde atılmasına bir de hakem katliamı eklendi. İskenderunspor’un kente girişi ile başlayan olağan üstü güvenlik önlemleri, maç sırasında ve maç sonuna kadar sürdü.

Iğdır İlçe Stadında oynanan zorlu müsabaka, ev sahibi takımın 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Turuncu-Mavili ekibimiz, geriye düştüğü maçta beraberliği yakalasa da son dakikalarda yediği penaltı golüyle, kente puansız dönmüştü. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here