İskenderunspor, Yeşilyurt’ta Kayıp!

0
65

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Malatya Yeşilyurt deplasmanında oynadığı müsabakada Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

14’cü hafta mücadelesinde, deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşan İskenderunspor’umuz 1-0 öne geçtiği karşılaşmada sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Jan Olde Riekerink ile ilk mağlubiyetini alan İskenderunspor, lider ile arasında 4 puan olmasına rağmen 25 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Malatya Yeşilyurt 1. Nolu sahada oynanan, Mustafa Aydın, Hidayet Zeybek ile Uğur Çakmak hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, ev sahibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, oldukça istekli bir oyun sergiledi. Temsilcimiz penaltıdan bulduğu golle öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine boyun eğdi.

Ev sahibi ekibin gollerini 32. dakikada Alpay Aydemir, 67. dakikada Salih Sarıkaya, 90+1. dakikada da Buğrahan Kavaklı attı. Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’un golü de 16. dakikada penaltıdan Emre Gemici’den geldi.

Alınan bu sonucun ardından İskenderunspor 25 puan ile grupta ikinci sıradaki yerini korurken, haftalar sonrasında galibiyetle tanışan Malatya Yeşilyurt Belediyespor da puanını 21’e yükseltti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here