İskenderunspor, Yabanlıspor’u Tek Golle Geçti!

0
263

Turuncu-Mavililerin Yeni Transferi Zafer Kargoğlu İlk Resmi Maçında Takımının Golünü Attı…

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde 65. dakikada Zafer Kargoğlu’nun attığı golle Mucur Yabanlıspor’u 1-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. 5 Temmuz İskenderunspor’un kalecisi Seyfettin Özer ile Mucur Yabanlıspor Kalecisi Serdar Gürsoy, kritik pozisyonlarda yaptıkları güzel kurtarışlarla gollere geçit vermediler.

Müsabakanın ilk yarısında her iki takımda ellerine geçirdikleri önemli pozisyonlarda gol yollarında başarılı olamayınca ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarıya daha atak başlayan ekip ev sahibi oldu. Mücadelenin 65. dakikasında 5 Temmuz İskenderunspor’un geliştirdiği ani atakta, Azem Yavuz’un derinleme pasın alan Zafer Kargoğlu, bir anda rakip ceza alanına girdi. Defans elamanı İsa Han’ı da geçen Zafer’in kaleye gönderdiği meşin yuvarlak, kaleci Serdar Gürsoy’un da bakışları arasında filelerle buluştu: 1-0.

Maçı kalan kısımlarında başka gol olmayınca 5 Temmuz İskenderunspor, Mucur Yabanlıspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. 5 Temmuz İskenderunspor, bu galibiyetin ardından puanını 27’ye yükseltti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here