İskenderunspor Trabzon Deplasmanında

0
20

TFF 2. Lig’de hafta içi mesaisinde, Çarşamba günü (bugün) deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon FK müsabakasının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamlayan temsilcimiz İskenderunspor, Trabzon’a ulaştı.

İkinci Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderunspor, 3’te 3 yaparak 9 puana ulaştığı grupta bugün zorlu bir müsabakaya çıkacak. Turuncu-Mavili temsilcimiz topladığı 5 puanla 6. sırada bulunan 1461 Trabzon FK’ya konuk olacak. İskenderunspor’umuz, deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzon FK müsabakası için karayoluyla Adana’ya geçti, oradan da havayoluyla Trabzon’a ulaştı.

İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu Yeni Hatay Stadyumunda konuk ettiği Fethiyespor’u 2-1 mağlup ederek puanını 9’a çıkarmış ve gruptaki liderliğini sürdürmüştü.

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, takımın henüz tam olarak hazır olmadığını belirterek; “Ancak çok iyi bir takıma sahibiz. İyi oyuncular aldık ve güzel bir takım kurduk. Uyum sürecini da hızla ve başarıyla atlatacağız. Parolamız, hedefimiz de şampiyonluk” dedi.

Demokrat Özgür Güneş, Mikail Can ve Levent Yeşilyurt hakem üçlüsünün yöneteceği 1461 Trabzon FK-İskenderunspor A.Ş. zorlu mücadelesi bugün Yomra İlçe Stadında oynanacak. Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here