İskenderunspor Şehitlerimizi Saygıyla Andı

0
66

5 Temmuz İskenderunspor sahaya “Milletimizin Başı Sağ Olsun. İdlib’teki Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz” Pankartıyla Çıktı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor maçı öncesinde 5 Temmuz Stadında duygusal anlar yaşandı. Temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, taraftarlarının karşısına “Milletimizin Başı Sağ Olsun. İdlip’teki Şehitlerimizi Saygıyla anıyoruz” pankartıyla çıktı.

Ellerinde Türk Bayraklarıyla sahaya çıkan Turuncu-Mavili futbolcuların, şehitlerimiz nedeniyle bir hayli üzgün olmaları dikkatlerden kaçmazken, karşılaşma öncesinde Şehit Askerlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşımız okundu. İskenderunsporlular taraftarlara asker selamı vermesi, büyük alkış aldı.

5 Temmuz İskenderunspor’un Halit Yavuz önderliğindeki Altyapı futbolcuları da üzerlerine giydikleri Ay-Yıldız figürlü formalarıyla tribünde yerlerini alarak Şehitlerimize saygılarını gösterdiler. İskenderunspor’lu Koray Kurt, attığı golün ardından Türk Bayrağını öptü.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ile Ahmet Keskin, her zaman olduğu gibi yine İskenderunspor’u yalnız bırakmadı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here