İskenderunspor Liderliğini Sürdürdü

0
95

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’un galibiyet serisi devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip, Toroslar Sentetik Sahada yapılan karşılaşmada Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor’u 2-0 mağlup ederek, kentine 3 puan sevinciyle ve yine lider olarak döndü.

Kayseri Bölgesi hakemlerinden Cen Eray Eşmekaya, Ahmet İnci ile Erhan Kırçıl’ın yönettiği karşılaşmada, 5 Temmuz İskenderunspor’un gollerini 39 ve 88. dakikalarda Ali Yıldırım attı. Alınan bu sonucun ardından 5 Temmuz İskenderunspor, 15 puan ile grubunda liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu ve İskenderun’dan gelen kalabalık bir taraftar topluluğu izledi.

Turuncu-Mavili Camianın Başarısıdır

5 Temmuz İskenderunspor’un Mersin deplasmanından Ali Yıldırım’ın attığı gollerle gelip dönmesi Turuncu-Mavili camiada sevinçle karşılanırken, Kulübün Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, bu başarının Turuncu-Mavili camianın başarısı olduğunu söyledi.

5 Temmuz İskenderunspor As Başkanı Saraçoğlu, Mersin deplasmanında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada; “Zorlu Mersin deplasmanında galip gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu başarımızı diğer karşılaşmalarda da sürdürmeyi arzuluyoruz. Bu başarı Turuncu-Mavili camianındır. Yönetim kurulu adına, elde edilen başarının mimarları olan başta teknik heyetimiz ile tüm futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here