İskenderunspor, Kırıkhangücü’nü 8 Golle Mağlup Etti

0
341

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler Ligi (B) Grubunda yer alan 5 Temmuz İskenderunspor, Kırıkhan Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Kırıkhangücü’nü her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. Turuncu-Mavili ekip 5 Temmuz İskenderunspor’un gollerini Ali Keskin (2), Doğukan, Fırat, Bünyamin, İbrahim Özgün, Kağan Piren, Halil İbrahim attı. 5 Temmuz İskenderunspor, 1 maç fazlasıyla 39 puan ile grupta lider durumda bulunuyor.

Bekbele Gençlikspor: 0-Karaağaçspor: 12

Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler Liginde zirve hesapları yapan takımlardan Karaağaçspor ise Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Bekbele Gençlikspor’u 12-0 mağlup etti. Karaağaçspor’un gollerini Emircan Parlar (3), Muhammet Çelik, Emircan Sürmelioğlu, Ömer Yıldıztaş, Beyhan Güler, Baran Acar, Barış Yaman, Ali Ozan Yangın, Sabit Köklü ile Cuma Coşkun attı. Karaağaç Spor (U-19) Genç takımı, 34 puan ile üçüncü sırada yer alıyor.

Erzinspor: 0-Payasspor: 4

Bu arada Erzinspor da kendi sahasında ve seyircisi önünde misafir ettiği Payasspor (U-19) Genç Takımına 4-0 mağlup oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here