İskenderunspor, İlk Firesini Verdi!

0
376

Eşmekaya Sultanhanıspor Deplasmanından 1 Puanla Döndüler…

Bölgesel Amatör lig  (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, Sultanhanı İlçe Stadında yapılan ve Burdur Bölgesinden Mertcan Erölmez, Mahmut Delimazı ile Gökberk Çelikbaş’ın yönettiği müsabakada, Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor ile 0-0 berabere kalarak, ligdeki ilk firesini verdi.

6 maçlık galibiyet serisi ile Sultanhanıspor maçına çıkan 5 Temmuz İskenderunsporlular, ellerine geçirdiği çok sayıdaki gollük pozisyondan yararlanamazken, ev sahibi Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor ise kazandıkları bir puan karşısında adeta bayram havasına büründü.

Bu zorlu maçın ardından 5 Temmuz İskenderunspor puanını 19’a çıkartırken, ev sahibi Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor da puanını 8’e yükseltti.

İstenmeyen Olaylar…

Müsabakanın bitiminin ardından Sultanhanı Emniyeti, İskenderunspor’un taraftarlarını kapalı bir alanda  bekletirken, ev sahibi ekibin taraftarları da ellerini kollarını sallayarak tesislerin etrafını sardı. Daha sonra bazı taraftarlar, konuk ekip camiasına yönelik ettikleri küfürlerin ardından İskenderunspor’un taraftarları ve yöneticilerine saldırdılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here