İskenderunspor, Iğdır’dan 1 Puanla Döndü!

0
23

Kardeş Takımların Mücadelesi Kardeşçe ve Beraberlikle Sona Erdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz İskenderunspor, Iğdır Şehir Stadında yapılan karşılaşmada güçlü rakibi Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. Iğdır temsilcisinin golü tanıdık bir isim olan Enes Soy’dan geldi.

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor hafta içi mesaisinde dün grupta zirve mücadelesi veren ekiplerden Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada aradığı golü bularak öne geçmesine rağmen rakibinin golüne engel olamayan temsilcimiz İskenderunspor, sahadan 1 puana razı olarak ayrıldı.

Can Cengiz, Anıl Küçükkaraca ile Göktuğ Hazar Erol’un yönettiği karşılaşmada Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’un golünü 43. dakikada Ahmet Sivri kaydetti. Ev sahibi Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nün golünü de 45+1. dakikada tanıdık bir isim, Enes Soy attı.

İlk yarıda atılan bu goller, zorlu 90 dakikanın sonucunu da belirlerken, her iki takım puanları paylaşarak sahadan ayrıldı.

Onurcan Büyük Alkış Aldı

Genç kalecimiz Onurcan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü maçında müthiş bir oyun sergiledi. Onurcan’ın kendisine gelen bu şansı iyi değerlendirdiğini belirten İskenderunspor taraftarı genç kaleciyi tebrik etti ve alkışı hak ettiğini belirtti. Onurcan’ın iyi bir kaleci olduğuna işaret eden taraftarlar, elde tutulması halinde İskenderunspor’un yıllarca kaleci sıkıntısı çekmeyeceğini de belirttiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here