İskenderunspor Hacettepe Maçına Kilitlendi

0
62

Turuncu-Mavililerin Teknik Direktörü Ümit Karan, antrenman öncesi futbolcularla yaptığı görüşmede Hacettepe maçının önemine değindi…

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, ligin ikinci haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde konuk edeceği Hacettepe maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ümit Karan nezaretinde sürdürüyor. Turuncu-Mavililer, bu hafta saonu oynanacak olan Hacettepe maçına adeta kilitlendiler.

Payas İlçe Stadında yapılan son antrenman öncesinde İskenderunspor Teknik Direktörü Ümit Karan, futbolcularla yaptığı görüşmede, hafta sonu oynanacak olan Hacettepe maçının önemine değinerek uyarılarda bulundu.

Sezon başı itibariyle ilk hafta deplasmanda oynanan 68 Aksaray Belediyespor maçından 1 puanla dönmenin iyi bir başlangıç olduğuna da değinen Karan; “Amacımız her maçtan 3 puan almak olacak. Bu yüzden önümüzdeki Hacettepe maçı da sahamızda oynayacağımız ve seyircimizin önüne çıkacağımız ilk maç olması nedeniyle oldukça önemli bir karşılaşma! Sahada istediğimiz oyunu oynayarak galibiyete ulaşmak istiyoruz” dedi.

Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’un futbolcularıyla da tek-tek ilgilenen Teknik Direktör Ümit Karan, antrenmanın bir bölümünü yüksek bir yerden izleyerek bazı notlar alması dikkatlerden kaçmadı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here