İskenderunspor, Gümbür-Gümbür Geliyor!

0
26

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Karpalas’ta sürdüren 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon hazırlık kapsamında antrenmanların yanı sıra hazırlık maçlarını da sürdürüyor. Turuncu-Mavili ekibimiz son hazırlık maçını 3-1 kazanmasını bildi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz İskenderunspor yeni sezon hazırlıklarını Karpalas’ta, Teknik Direktör Ümit Karan öncülüğünde aralıksız sürdürüyor. İskenderunspor, sezon hazırlıkları kapsamında, Afrika Karması Pelikan Takımı ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı. Turuncu-Mavili takımımıza galibiyeti getiren golleri Osman Şahin, Abdurrahman Kuyucu ve Kadir Bilimlier kaydetti.

Onur Ural İskenderunspor’da!

Hazırlıklarını sürdüren İskenderunspor, bir yandan da takıma takviyelerini de sürdürüyor. Bu bağlamda Kasımpaşa’nın sağ bek oyuncusu Onur Ural ile 1 yıllık kiralık anlaşması yapıldı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Takımımız, sağ bek oyuncusu Onur Ural’ın 1 yıllık kiralanması konusunda Kasımpaşa A.Ş. ile anlaşma sağlamıştır. Yeni transferimiz Onur Ural, Kulüp CEO’muz Jan Olde Riekerink’in katılımıyla resmi sözleşmeyi imzaladı” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here