İskenderunspor, Eşmekaya Sultanhanıspor’u 2-1’le Geçti

0
191

Turuncu-Mavilileri Galibiyete Taşıyan Golleri, Murat Kurt ile Koray Kurt Atarken, Eşmekaya Sultanhanıspor’un Tek Golünü Akif Karakuş Kaydetti…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor’u 2-1 mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.

İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan, Metehan Ayyürek, Hakan Erdaş ile Ahmet Maden hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, 5 Temmuz İskenderunspor’un gollerini 67. dakikada Murat Kurt, 73. dakikada da Koray Kurt attı. Misafir ekip Eşmekaya Sultanhanıspor’un golünü de 90+3. dakikada Akif Karakuş kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken, ikinci devreye Turuncu-Mavili ekip istekli ve arzulu başladı. Müsabakanın 67. dakikasında Koray Kurt’un serbest atıştan ceza alanı içerisine gönderdiği meşin yuvarlağı Turuncu-Mavililerin defans elamanı Murat Kurt kafa şutu ile filelere gönderdi: 1-0. 73. dakikada ise Erdi Yıldırım’ın pasını alan Koray Kurt, meşin yuvarlağı plase vuruşu ile filelere gönderdi: 2-0.

Müsabakanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, 90+3. dakikada Akif Karakuş, maçın skorunu belirledi: 2-1. 5 Temmuz İskenderunspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 40’a çıkarttı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here