İskenderunspor, Eşmekaya Sultanhanı Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
107

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

5 Temmuz İskenderunspor Teknik Direktörü Murat Kurt, antrenman öncesinde futbolcularla bir araya gelerek kalan maçların önemine değindi.

İç sahada son oynanan maçta alınan talihsiz skorun kendilerini üzdüğünü ancak önlerine baktıklarını kaydeden Genç Teknik Direktör Kurt; “Sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu anlamda içerde oynayacağımız maçlar daha da önem taşımaktadır. Geçen hafta sonu deplasmanda aldığımız galibiyetin morali ile Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor maçına çıkacağız. Taraftarımızın desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz de var. Rakibimizin alt sıralarda olmasına bakmaksızın büyük bir konsantrasyonla sahaya çıkacağız ve 3 puan için savaşacağız” dedi.

Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor maçı öncesinde Turuncu-Mavili ekibimiz 5 Temmuz İskenderunspor, topladığı 37 puanla 3. sırada bulunuyor. Rakip takım ise 19 puanla 12. sırada yer alıyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here