İskenderunspor Denizli Deplasmanında 3 Puan Çıkardı

0
8

Ligde önceki hafta 68 Aksaray Belediyespor’u mağlup ederek 6 haftalık galibiyet ve puan hasretine son veren Denizlispor, sahasında temsilcimiz İskenderunspor’u konuk etti. Turuncu-Mavili temsilcimiz ilk yarısını 1-0 mağlup bitirdiği mücadeleden 2-1’lik skorla galip ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta sezonun ilk devresinin sonuna yaklaşırken, temsilcimiz İskenderunspor Denizli Atatürk Stadında Denizlispor’a konuk oldu. Denizli ekibi mücadeleye daha üstün başlayan tarafı ve aradığı golü 14. dakikada Gökhan Süzen’in serbest vuruştan attığı şık golle buldu ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

İkinci yarıya ise adeta golle başlayan temsilcimiz İskenderunspor, 48. dakikada Hamza ile eşitliği sağladı. Golden sonra oyun üstünlüğünü de ele geçiren İskenderunspor, 71. dakikada Süleyman Güneş’in serbest vuruştan attığı muhteşem golle öne geçti: 1-2. Mücadele de bu skorla sona erdi.

Alınan bu sonucun ardından 16’cı maçta 8’ci galibiyetini alan İskenderunspor puanını 26 yaptı ve play-off hattının sınırı olan 6’cı sırada kaldı. 14 puanda kalan Denizlispor, ilk devrenin son 2 haftasına girilirken düşme hattında kalmayı sürdürdü.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.14 Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gökhan Süzen, harika bir vuruşla topu filelere gönderdi. (1-0)

Dk.45+6 Muhammet Demirci’nin kullandığı serbest vuruşta Süleyman Güneş’in direk dibinde yaptığı vuruşu yakın direkte kaleci Ali Eren güçlükle kornere çeldi.

Dk.48 Ceza sahası içine çevrilen topu bir anda önünde bulan Hamza Küçükköylü müsait pozisyonda topu filelere gönderdi. (1-1)

Dk.71 Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Süleyman Güneş güzel bir vuruşla kaleci Ali Eren’i avladı. (1-2)

Dk.90+4 Gelişen ani Denizlispor atağında kaleciyi de çalımlayan Bekir Turaç sol çaprazdan boş kaleye zayıf bir vuruş yapınca savunma topu çizgiden çevirdi. Denizlispor mutlak bir golden oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here