İskenderunspor Çarşamba’yı Ağırlıyor!

0
15

Karşılaşma Bugün Saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında Oynanacak…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve hesapları yapan temsilcimiz İskenderunspor, bugün saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında Çarşambaspor’u ağırlayacak. Maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde tamamlayan Turuncu-Mavililer kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

İskenderunspor ile Çarşambaspor arasında oynanacak olan zorlu müsabakayı, Abdulbaki Ayyıldız, Turgut Evran ile Furkan Kocayıldız hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma öncesinde Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor 22 puan ile grupta ikinci sırada yer alıyor. Çarşambaspor ise 8. puan ile 17. sırada bulunuyor.

Başkan Bolat’tan Birlik Beraberlik Toplantısı

Öte yandan, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, birlik ve beraberlik toplantısı düzenledi. Zorlu Çarşambaspor karşılaşması öncesi Turuncu-Mavililerin tesislerinde yapılan toplantıya yöneticiler, amigolar ve taraftarlar katıldı.

Başkan Bolat burada yaptığı açıklamada; “İskenderunspor’umuzu daha iyi yerlere getirebilmek için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü şekilde ilerletmemiz gerekmektedir. Önümüzde kritik maçlarımız var. Yönetimiyle, futbolcusuyla ve taraftarlarıyla daha da fazla kenetlenelim. Bu birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz halinde İskenderunspor’umuz eski güzel günleri tekrar görecektir” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here