İskenderunspor AŞ’nin Yeni Patronu Hakan Polat!

0
759

“Camiamızla Birlikte Takımımızı En İyi Yerlere Taşıyacağız”

misli.com 3. Lig 2. Grupta ligin son haftasında Belediye Kütahyaspor’u 2-1 mağlup ederek play-off maçları oynamaya hak kazanan İskenderunspor AŞ’nin yeni patronu Hakan Polat, Ramada Otelde basın toplantısı düzenledi.

İskenderunspor AŞ’nin çiçeği burnunda yeni patronu Hakan Polat, basın toplantısında yaptığı açıklamada; “İskenderun kentini daha üst liglerde görmeyi arzuluyoruz. Bundan sonra daha profesyonel bir ekiple, yapacağımız uluslararası teknik destek ve çalışmalarla çocukluğumuzun hayali olan İskenderunspor’u Süper Lig’e çıkaracağız.

Bunun için tüm kesimlerin desteklemesi gerekmektedir. İskenderun halkından maddi bir beklenti içinde olmayacağız. Bizim en büyük isteğimiz, İskenderunluların manevi olarak takımımıza destek olmasıdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Camiamız ile birlikte takımımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Bizler İskenderun’un il olması konusunda da forma ve pankartlarımızla sahalarda destek olmaya hazırız” dedi.

Gerçekleştirilen basın toplantısında, yöneticilerden Gülcan Polat, Fikret Kanat, Celal Velioğlu ile Futbol Direktörü Suat Kaya, Sportif Direktör Güney Kanat, Teknik Heyet ve futbolcular da hazır bulundu.

Bu arada temsilcimiz İskenderunspor A.Ş. Perşembe günü (bugün) saat 16.00’da İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Belediye Kütahyaspor play-off müsabakası öncesi çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here