İskenderunspor 3 Puanı 3 Golle Aldı

0
44

TFF 3. Lig 2. Grupta zirveye oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor’un başarılı çıkışı sürüyor. Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, 5 Temmuz Stadında yapılan karşılaşmada Çarşambaspor’u 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Temsilcimiz puanını 25’e çıkartırken, haftayı yenilgiyle kapatan Çarşambaspor da 8 puanda kaldı.

İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan ve Abdulbaki Ayyıldız, Turgur Evran ile Furkan Kocayıldız hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada ev sahibi İskenderunspor’un gollerini 26. dakikada İsmail Güven, 57. dakikada Abdurrahman Kuyucu, 64. dakikada da Enes Soy attı.

Müsabakanın 26. dakikasında İskenderunspor’un geliştirdiği atakta, İsmail Güven, penaltı noktası üzerinde topla buluştu ve plase bir vuruşla meşin yuvarlağı Çarşambaspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı temsilcimiz İskenderunspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran İskenderunspor, 57. dakikada farkı ikiye çıkarttı. Enes Soy’un sol kanattan ceza alanı içerisine indirdiği topu, Abdurrahman Kuyucu, kaleci Kadir Kahvecioğlu’nun müdahalesine rağmen filelere gönderdi: 2-0. Müsabakanın 64. dakikasında bu kez Abdurrahman Kuyucu’nun, altı pas çizgisi üzerine yaptığı güzel ortada, Enes Soy şık kafa şutu ile topu Çarşambaspor filelerine gönderdi: 3-0. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Turuncu-Mavililer 3 puanı hanesine 3 golle yazdırdı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here