İskenderunspor 1967’ye Yepyeni Yönetim!

0
751

iskenderunspor 1967-1Körfez İskenderunspor (İDÇspor) ve İskenderunspor ‘da forma giyen Ali Gökhan Olgun, İskenderunspor 1967 kulübünün başkanı oldu. Konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Olgun, genç isimlerden oluşan yeni yönetim kurulunu da tanıttı.

İskenderunspor 1967’nin yeni yönetimi, Karaağaç Restoranda bir basın toplantısı düzenleyerek, görevi devraldıklarını belirttiler. Toplantıda konuşan Başkan Olgun; “Bu zorlu yolda takımı nasıl idare edeceğimizi enine boyuna araştırdık. Şuanda takımı hak ettiği yere nasıl getireceğimizi biliyoruz. Sadece futbol takımı olmayacağız. Diğer spor dallarında da varlığımızı hissettirip başarıları kovalayacağız. 2 milli takım futbolcusu çıkarmış kentimizin futbol alanında hak ettiği yerde değil! Bizim yönetimimizdeki bu takım, herkes rahat olsun bu sene şampiyon olacak” dedi.

iskenderun 1967-2

Daha sonra söz alan Kulüp As Başkanı İsmet Antakyalı ise kurumsallaşacaklarının da altını çizerek; “Biz küpü doldurmak için değil, boşaltmaya geliyoruz. İskenderun’da halkın içine inip, futbolun birleştirici ruhunu kullanacağız” diye konuştu.

İskenderunspor 1967’nin Ali Göhan Olgun başkanlığındaki yeni yönetimi ayrıca şu isimlerden oluştu: As Başkan İsmet Antakyalı, 2. Başkan Nadir Urcun, Genel Kaptan Eşref Keskin, Mali İşler Sorumlusu Miyase Muslioğlu ve Edip Övül Elmacı, Futbol Şube Sorumlusu Serhat Uslu, Pazarlama Direktörü Mehmet Turan, Sportif Direktör Gökhan Unutkan, Altyapı Koordinatörü Sefa Özgür Köz, Futbol Akademisi Sorumlusu Ali Nidal Cücük, Kafile Sorumlusu Oğuz Kara, Kulüp Müdürü Soner Kelahmet.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here