İskenderunspor 1967’ye Bir Şok Daha!

0
80

Önka Güvenlik Şirketi, Alacağından Dolayı Kulübe Haciz Koydurdu

Ekonomik sıkıntı içerisinde olmasına karşın kentin desteğini alamayan 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor 1967 futbol kulübüne haciz şoku! Kentimizde bulunan Önka Güvenlik Şirketi alacağı 6.500 TL için kulübe haciz koydurttu. Takıma gönül veren taraftar, “Güçlü Yönetim Nerde!” diye sordu.

Ligin başında gerçekleştirilen olağanüstü kongrede işadamlarımızdan oluşan 21 kişilik güçlü bir yönetim, büyük ümitlerle işbaşına gelmiş, spor kamuoyu da sıkıntıların çözüleceği ümidine kapılmıştı. Fakat, aradan geçen bunca zamana karşın yönetim kurulu üyelerinden sadece 3-4 isimin dışında takıma hiç kimsenin maddi destek sağlaması büyük hayal kırıklığı yaşattı ve tepkilere neden oldu.

Yönetim kurulu üyelerinden gerekli desteği alamazken oldukça sıkıntılı dönemden geçen takıma bir darbe de Önka Güvenlik Firmasından geldi. Firma, alacağı 6.500 TL için kentimizin ismini taşıyan kulübe haciz koydurttu. Deplasmana dahi gidecek parası olmayan ve çok sıkıntılı dönemlerden geçen takıma, kentimizden para kazanan bir firmanın haciz koydurması da taraftarların büyük tepkisini çekti.

Bazı taraftarlar yaptıkları açıklamada; “İskenderunspor 1967 bu kentin takımıdır. Sadece üç beş taraftarın takımı değil. Yıllardır İskenderun’dan para kazanan şirket, kulübe alacağı para yüzünden haciz koydurmuştur. Oysaki takımımıza bir önceki sezon aynı hizmeti veren ve bu sezon da aynı hizmeti vermeye devam eden Kartek Güvenlik Firmasının yaklaşık 20.000 TL alacağı olmasına rağmen kulübün sıkıntılarını aşmasını beklemiştir. Şu ana kadar hiçbir yasal işlem de başlatmaması takdire şayan bir davranıştır” denildi.

Tüm kamuoyu tarafından hayretle izlenen bu olayda, çözüm için kim ne yapacak, yetkililer nasıl bir çözüm bulacak merakla bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here