İskenderunspor 1967 Son Dakika Golüne Boyun Eğdi

0
102

iskenderunspor 1967 (65)Profesyonel lige veda eden İskenderunspor 1967, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Kilimli Belediyespor’a 2-1 yenilerek, kentte eli boş döndü. Ev sahibi ekibin yöneticilerinin, Kaleci Antrenörü Halil Akkuş’u tartaklamalı ise maça damgasını vurdu.

Geçtiğimiz hafta sonu ligden düşmesi kesinleşen Spor Toto 3. Lig 2. grup temsilcimiz İskenderunspor 1967’nin, Kilimli Belediyespor maçında yaşanan olaylar maça damgasını vurdu. İlk yarıda öne geçen ev sahibi Kilimli Belediyespor, İskenderunspor 1967’nin gelen golüne engel olamadı. Beraberlik golünün ardından saha içi ve dışı bir anda karıştı. Her türlü çirkefliğe başvuran ev sahibi yöneticileri ve taraftarları maçın hakemi başta olmak üzere sahada top oynamaya çalışan İskenderunspor 1967 futbolcuları ve yedek kulübesini de baskı altına alarak oyun oynatılmasını engellediler.

Yaşanan gerginlik sırasında, devre arasında ise taraftarlar ve bazı yöneticiler de sahaya inerek yedek kulübesinde bulunan İskenderunspor 1967 hocalarıyla tartışmaya başladı. Gerilen ortamda Kilimli Belediyespor yöneticisi olduğu iddia edilen bir kişi ise Kaleci Antrenörü Halil Akkuşu tartakladı.

Maçı son saniyelerine kadar 1-1 devam eden karşılaşmada, ev sahibinin son golüne engel olamayan İskenderunspor 1967, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here