İskenderunspor 1967 Sahasındaki Son Maçını Reyhanlı’da Oynayacak!

0
73

iskenderunspor 1967 (66)Bu hafta sonu evinde Manavgat Evrensekispor’u konuk edecek olan İskenderunspor 1967, İskenderun Demir Çelikspor’un da aynı gün evinde yapacağı karşılaşma nedeni ile konuğunu, Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında ağılayacak.

İskenderunspor 1967, prestij maçına çıkaracağı Manavgat Evrensekispor karşılaşmasının öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. 2 hafta önce ligden düşmesi kesinleşen İskenderunspor 1967, 3. Ligdeki son karşılaşmalarından galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik heyet ise futbolcuların moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor.

Öte yandan, Federasyondan gönderilen yazıda hem İskenderun Demir Çelikspor hem de İskenderunspor 1967’nin maçlarının Cumartesi günü oynanacağını açıklaması üzerine kafalar iyice karışırken, alının son yazı duruma netlik kazandırdı. Alınan son karar neticesinde, İDÇspor’un da aynı gün ve saate İskenderun 5 Temmuz stadında maçı olduğu için İskenderunspor 1967, rakibini Reyhanlı Tayfur Sökmen stadında ağırlayacak.

Bizim İnisiyatifimizde Değil!

İskenderunspor 1967 Başkan vekili Müfit Tennioğlu da geçen hafta yaşanan saldırılarla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Tennioğlu; “Kilimli Belediyespor deplasmanında yaşanan kışkırtıcı olaylar ve yedek kulübemize yapılan saldırılar kabul edilemez. Artık bu konuları aşmamız gerektiğine inanıyorum. Yedek kulübesine saldıran Kilimli Belediyespor yöneticilerini kınıyorum.

Takımımız sezonun son maçını da Cumartesi günü Reyhanlı’da oynayacak. Bu konu tamamen Futbol Federasyonunun inisiyatifinde. İDÇspor’un da iddiada olmasından dolayı guruptaki tüm maçlar aynı gün oynayacak. Biz de maçımızı Cumartesi günü Reyhanlı’da oynayacağız. Yönetim olarak bu konuda herhangi bir yaptırımımız söz konusu olamaz. Aksine maçın Pazar günü oynanması için durumu izah ettik, ancak kabul görmedi” açıklamasını yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here