İskenderunluların Adayı Şahutoğlu

0
360

Bu hafta içinde açıklanması beklenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı, son Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından yine açıklanmazken, İskenderunlu birçok partili adaylarının belli olduğunu dile getirerek, Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na kendileri gibi sıcak bakan Genel Merkezin artık aday ismi bir an önce açıklaması gerektiğine işaret ettiler.

Parti Meclisinin yapılacağı gün sabah erken saatlerde ekranlara kilitlenen, sosyal medya üzerinden yapılacak açıklamaları takip eden İskenderunlu vatandaşlar, gönüllerindeki adayın Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu olduğunu ifade ederken, CHP Genel Merkezin de bu yönde karar vereceğine inandıklarını kaydettiler.

Yine ertelenen ve 24 Ocak 2019 Perşembe günü açıklanması beklenen adayın, nitelikli, partiye emek vermiş, halkın içinden ve sevilen bir isim olması gerektiğini de savunan vatandaşlar, bu vasıflara uygun ismin ise Dr. Yılmaz Şahutoğlu olduğunda diretiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile İskenderun Belediyesini kazanacağından kuşkularının olmadığını da söyleyen partili vatandaşlar, Şahutoğlu’nun her kesime hitap eden samimi ve oldukça donanımlı bir aday olduğunu belirttiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here