İskenderunlular Sizlerden Başarı Bekliyor!

0
262

Başkan Tosyalı, Türk Milli Takımı seçmelerine davet edilen 5 Temmuz İskenderunsporlu 5 Tekvandocuyu tebriketti, başarılar diledi…

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen ve çalışmalarını haftanın 7 gününde aralıksız sürdüren Yaz Spor Kurslarını ziyaret etmeye devam eden İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı, Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Milli Takım seçmelerine davet edilen 5 Temmuz İskenderunspor kulübünün sporcuları ile de bir araya geldi.

Başkan Tosyalı, beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin ve Destek Hizmetleri Müdürü Ergün Saydam olmak üzere Sakarya Kapalı Spor Salonunda, Milli Antrenör Mehmet Korhan ile yardımcısı Fikret Korhan tarafından çalıştırılan Tekvandocuların antrenmanını izledi.

Tosyalı, 2-6 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Milli Takım seçmelerine davet edilen 5 Temmuz İskenderunspor kulübünün sporcuları Berfin Satılmış, Helin Oral, Sıla Sert, Mehmet Ali Kılınç ile Abdullah Orak ile özel olarak ilgilendi.

Seçilmeleri halinde Avrupa şampiyonasına katılacak olan sporculara başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, sporcuları tebrik etmesinin ardından; “İskenderunlular sizlerden başarı bekliyor” dedi.

Sporcu ailelerinin de izlediği antrenmanı sırasında Tosyalı’ya sporcular çiçek takdim ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here