İskenderunlular Ata’sının Huzurundaydı!

0
104

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümünde törenlerle anıldı.

İlk olarak sabah saatlerinde Atatürk Anıt Alanında çelenk töreni icra edildi. 10 Kasım 2019 günü saat: 09.00’da Atatürk Anıtında icra edilen çelenk sunma törenine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, askeri erkan, öğrenciler ve çok sayıda İskenderunlu katılım gösterdi.

Vatandaşların çocuklarıyla birlikte katıldıkları törende ilk olarak İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından Ata’mızın manevi huzuruna çelenkler sunuldu.

Çelenk sunulmasını takiben Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve asil milletimizin selameti için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin anısına, çalan sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak, istiklal marşımız coşkuyla okundu.

Törene katılan Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi yönetimi, Ata’nın manevi huzuruna karanfil bıraktı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here