İskenderunlu Sporcu, Dünya Şampiyonasında

0
291

Türkiye 1’ciliğini elde eden İskenderun Raks Spor Kulübü sporcusu Rahmetullah Yıldırım, 3-11 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Şampiyonasında hem ülkemizi hem de İskenderun’u temsil edecek. Antrenörü Serdar Keskin, yetenekli sporcu Rahmetullah Yıldırım’ı dünya şampiyonasına sıkı bir şekilde hazırlıyor.

İskenderun’u ve ülkemizi temsilen dünya şampiyonasına katılacak olan Rahmetullah Yıldırım’ın dünya şampiyonasında da derece elde edeceğine inandıklarını söyleyen Kulüp Antrenörü Serdar Keskin; “17-26 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Şehit Polis Fethi Sekin Muay Thai Türkiye şampiyonasında bu sporcumuz 63,5 kiloda Türkiye birincisi oldu. Elde edilen başarıdan dolayı da 3-11 Ağustos 2017 tarihleri arasında Tayland’ın Bangkok kentinde yapılacak olan dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Sporcumuz, inanıyorum ki dünya şampiyonasında da derece yapacak” dedi.

Kulüp Yöneticisi Hülya İlbeyi ise Rahmetullah Yıldırım gibi yetenekli birçok sporcularının olduğunun altını çizerek; “Rahmetullah Yıldırım bizim gururumuz oldu. Onun dünya şampiyonasında da başarılar elde edeceğine inancımız var. Çünkü gerçekten çok yetenekli bir sporcumuz. Muay Thai sporundan gelecek vaat eden sporcularımızdan sadece biridir” diye konuştu.