İskenderun’da İşe Motorla Gitme Günü!

0
147

Haziran ayının 3. Pazartesi günü tüm dünyada gerçekleştirilen ‘İşe Motorla Gitme Günü’ (Ride To Work Day) etkinliği kentimiz İskenderun’da da gerçekleştirildi. İskenderunlu Motosiklet severlerin Atatürk Anıtı Alanında toplanmasının ardından herkes işyerlerine buradan hareketle motosikletleri ile gitti.

Trafikte motosiklete ve motosikletlilere daha çok dikkat edilmesi adına, saygı ve hoşgörü adına farkındalık yaratmak amacıyla motosiklet severlerin işlerine özellikle motorla gittiği bir etkinlik olan ‘İşe Motorla Gitme Günü’ tüm dünyada Haziran ayının 3. Pazartesi günü kutlanmakta olan bir etkinliktir.

Bu yıl 19 Haziran Pazartesi günü Türkiye’de birçok illerinde eş zamanlı olarak bu etkinlik İskenderun’da da yapıldı. İskenderun Enduro Derneği, HAMOK ve OMM Türkiye Derneği gönüllüleri Pazartesi sabahı saat 07.30’da İskenderun Atatürk Anıtı alanında buluştu ve 07.45’de iş yerlerine hareket etti.

Bu etkinlik; motosiklet bilincinin yaygınlaştırılması, trafikteki faydalarının göz önüne serilmesi ve görünürlüğünün artması konularında yılda bir gün dahi olsa tüm motosiklet sürücülerinin işe motosikletle gitmesi şeklinde her yıl gerçekleştiriliyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here