İskenderun Yüzme İhtisas’ın 1. Lig Hedefi!

0
236

spor-su-topu1Türkiye U-17 Bayanlar Sutopu Federasyon Kupası Adana’da yapılacak

Türkiye U-17 Bayanlar Sutopu Federasyon Kupası bugün başlıyor. 7-9 Ekim 2016 tarihlerinde Adana’da yapılacak olan “Türkiye U-17 Bayanlar Sutopu Federasyon Kupasında” ilimizi İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü U-17 Bayan Sutopu Takımı temsil edecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, bugün başlayacak olan turnuvada iddialı olduklarını belirtti. Kaptanoğlu; “Türkiye genelinden Galatasaray Spor Kulübü, Esti, Kurtuluş Spor Kulübü, Malatya Su Sporları Spor Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, İzmir 35 Sutopu ve Yüzme Spor Kulübü, Antalya Su Sporları Kulübü, Hatay Su Sporları Kulübü, Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü, Kayseri Olimpik Gençlik Spor Kulübü, İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü, Çınarlı Spor Kulübü, Adanus Spor Kulübü, Karataş Spor Kulübü, Gaziantep Dolphin Spor Kulübü, Gaziantep Şehit Kamil Belediye Spor Kulübü olmak üzere 16 takımın mücadele edeceği Federasyon Kupası müsabakalar öncesi yapılacak kura çekimine göre takımlar dört ayrı grupta toplanacak.

Müsabakalar sonucunda gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlar önümüzdeki sezon kurulacak olan “Türkiye U-17 Bayanlar Sutopu 1. Ligi”nde 3’cü ve 4’cü olan takımlar ise  “Türkiye U-17 Bayanlar Sutopu 2. Ligi”nde mücadele etmeye hak kazanacaklar.

2015-2016 sezonunun son müsabakası özelliğini taşıyan bu şampiyonada takımımız iyi bir kura çekimi sonucunda oldukça iddialıdır. Amacımız bu yıl 1. Lige yeni çıkan Büyük Bayanlar Sutopu Takımımızın yanında, U-17 Bayan Sutopu Takımımızı da 1. Lig’e taşımak ve ilimizi iki kategoride Türkiye Sutopu Federasyonu 1. Liginde temsil etmektir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here