İskenderun Yıldızspor, İskenderun Meydanspor’u 3 Golle Geçti

0
125

2019-2020 sezonunda Hatay 1. Amatör Küme (B) Grubunda zirve hesapları yapan İskenderun Yıldızspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve kalabalık seyirci topluluğunun heyecanla izlediği ligin ilk müsabakasında her iki yarıda atılan gollerle İskenderun Meydanspor’u 3-1 mağlup etti.

Hatay Bölgesi Hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Oğuz Yücel Arslan ile Metin Sugurtin’in yönettiği müsabakada İskenderun Yıldızspor’un gollerini Rıdvan Fındık, Ömer Şimşek ile Haşim Baykuş atarken, İskenderun Meydanspor’un tek golü de Burhan Şimşek’ten geldi.

Karşılaşma öncesinde Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, her iki takıma başarılar diledi.

Özdemir; “Tüm Karşılaşmalarımıza Final Havasında Çıkacağız”

Zirveye göz diken İskenderun Yıldızspor, işi sıkı tutuyor ve çalışmalarını da aralıksız sürdürülüyor. Teknik Patron Arif Özdemir yapığı açıklamada tüm karşılaşmalara final havasında çıkacaklarını kaydederek; “Lige üç puanla başlamak bizlere moral verdi. Daha ligin başındayız. Önümüzde zorlu müsabakalar var. Bundan sonra da tüm karşılaşmalara final havasına çıkacağız. Ligin ikinci haftasında 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında Yeniçağspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmadan da sahada galibiyetle ayrılmayı arzuluyoruz. Gerek yönetim gerek ise tüm futbolcularımızın düşüncesi de bu yönde” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here