İskenderun Yelken Kulübü, Bodrum’dan da Dereceyle Döndü

0
114

yelken şampiyonası1Türkiye Yelken Federasyonunun, 2015 yılı faaliyet programında yer alan “Optimist-Laser Yarıyıl Kupası” 26 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti. Bodrum Belediyesi ve Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde yapılan yarışlarda Optimist Genel Klasmanda 105, Optimist Junıor Klasmanda 132, Laser 4.7 genel Klasmanda 88, Laser Radıal Genel Klasmanda 40, toplamda ise 364 sporcunun katıldığı yarışlarda İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü sporcusu Elmas Gül Koca 132 optimist junıor sporcusu arasında genel klasmanında altıncı, kızlar klasmanında üçüncü oldu. İskenderunlu sporcu bu başarısı ile milli takım kampına katılmaya hak kazandı.

Durkal; “Yelkencilerimizin Başarısından Mutluyuz”

Elde edilen başarıdan ötürü Kulüp Antrenörlerinden Sergen Cihnioğlu; “Sporcumuzu başarılarından dolayı kutluyorum” değerlendirmesinde bulundu.

İskenderun Yelken Kulübü’nün diğer antrenörü Gökhan Durkal ise; “Ben de üst üste başarı elde eden sporcumuzu kutluyorum. Kulüp olarak her daim başarı ve derece elde edecek sporcularımızın varlığı bizleri mutlu ediyor. Her zaman olduğu gibi yine çok çalışıp olarak en iyi dereceleri elde etmenin çabası içerisinde olacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here