İskenderun Veteranlar Affetmiyor: 8-4

0
641

Takımlar Ellerinde “Şehidim Senin İçin Buradayız” Pankartıyla Çıktı. Müsabakayı Otuzdokuzlular Takımının İsminin Verildiği Şehit Ahmet Yayman’ın Ailesi de İzledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (A) Grubunda mücadele eden İskenderun Veteranlar, Karaağaç Belediye Spor Kompleksi Sentetik Sahada yapılan karşılaşmada Şehit Ahmet Yayman Otuzdokuzlular takımını 8-4 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, Oğuz Yücel Aslan ile Eyüp Saydam’ın yönettiği müsabakada İskenderun Veteranlar’ın gollerini Cengiz Dev (4), Fatih Gürler, Fatih Kıraç, Sedat Kaymaz ile Sabit Bağdadioğlu atarken, Şehit Ahmet Yayman Otuzdokuzluların gollerini de Bünyamin Aktaş (2), Fatih Aksın ile Serdar Karlıova kaydetti.

Takımlar ellerinde “Şehidim Senin İçin Buradayız” pankartıyla çıkarken, bu güzel müsabakayı Otuzdokuzlular takımının isminin verildiği Şehit Ahmet Yayman’ın ailesi de izledi.

Down Sendromlu Onur Korkmaz, Golünü Atınca Omuzlarda Taşındı

Şehit Ahmet Yayman Otuzdokuzlular takımında Down Sendromlu 16 yaşındaki Onur Korkmaz’da forma giydi. Müsabakanın henüz 3. dakikasında Şehit Ahmet Yayman Otuzdokuzlular takımının kazandığı penaltı atışında 16 yaşındaki Onur Korkmaz, topu filelere göndermesinin ardından takım arkadaşları tarafından omuzlarda taşındı.

FC Meydan Firesiz Play-Off’ta

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden FC Meydan Gençlik ise Kardeşler takımını 7-1 mağlup ederek fire vermeden play-off biletini kaptı. Karşılaşmayı Hatay Bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, Oğuz Yücel Aslan ile Eyüp Saydam yönetirken, FC Meydan Gençlik’in gollerini Fatih Toluyağ (2), Turan Kuyumcu (2), Suphi Öztürk, Bülent Kaya (k.k.), Galip Yarbo attı. Kardeşler takımını tek golünü Zeyni Altuğ kaydetti. Meydan Gençlik’in taraftarları her zaman olduğu gibi bu karşılaşmada da takımlarına yoğun destek verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here