İskenderun Vetaranlar Play-Off’ta!

0
207

C Grubunda Füsun Sayek Arsuz Vetaranlar Paly-Off’a Çıkmayı Garantiledi…

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Uğur Yıldırım İskenderun Veteranlar, Karaağaç Belediyesi Spor Kompleksi Sentetik Sahada oynanan karşılaşmada Fil Filtre takımını 8-0 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Metin Sugurtin, H.Nadir Dörtkaş ile M.Uğur Aktaş’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Veteranlar takımının gollerini Fatih Kıraç (3), Sedat Kaymaz (2), Cengiz Dev (2) ile Hüseyin Ateş attı.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Veteranlar, 4 karşılaşmada 4 galibiyet elde ederek 12 puanla play-off’a çıkmayı garantiledi. Bu arada 4 karşılaşmada 4 galibiyet alan diğer takım olan Dr. Füsun Sayek Arsuz Belediyespor da 12 puan ile C Grubunda play-off’a çıkmayı garantiledi.

B Grubunda da FC Meydan Gençlik Play-Off’ta

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda yer alan takımlardan FC Meydan Gençlik ile Erzin Veteranlar takımı Karaağaç Belediyesi Spor Kompleksi Sentetik Sahada karşı karşıya geldi. Kalabalık seyirci topluluğunun heyecanla takip ettiği karşılaşmada FC Meydan Gençlik, Erzin Veteranlar takımını 5-2 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden H.Nadir Dörtkaş, Metin Sugurtin ile M.Uğur Aktaş’ın yönettiği karşılaşmada FC Meydan Gençlik’in gollerini Ali Özdemir (2), Fatih Toluyağ (2) ile Ata Dağ, Erzin Veteranlar takımının gollerini de Mehmet Öğüt (2) attı.

Alınan bu sonucun ardından FC Meydan Gençlik 4 karşılaşmada 4 galibiyet elde edip 12 puana ulaşarak B Grubunda Play-Off’a çıkmayı garantiledi.

Karşılaşmayı izleyen HBB Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sportif Organizasyonlar Şube Müdür vekili Eray Özdemir ile Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu sorumlusu Ayhan Dik, Erzin Emniyet Müdürü Ali Çolak ile görüşerek sohbet ettiler. Eray Özdemir ile Ayhan Dik, maç öncesi her iki takım futbolcularına başarılar dilediler.

FC Meydan Gençlik’in taraftarları, yaptıkları havai fişek gösterileriyle takımlarına destek olurken, geceye de ayrı bir renk kattılar. Bu arada FC Meydan Gençlik’in hocası Zeyni Ceylan, spor yazarı Yaşar Güllü’ye üzerinde “Yaşar Güllü” yazılı 47 nolu formayı hediye etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here