İskenderun ve Arsuz’da Uyuşturucuya Yönelik Operasyon!

0
99

İskenderun’da Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Arsuz’da İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu maddesi ve silah ele geçirildi. Ele geçirilenlerle birlikte yakalanan 8 kişi hakkında adli işlemlere başlandı.

Son günlerde ilimizde artan operasyonlarla birlikte zehir tacirlerine adeta göz açtırılmıyor. Bu bağlamda son olarak İskenderun ve Arsuz’da operasyonlar düzenlendi.

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği görevlilerince, İskenderun’da ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; Ş.Ö.Ö. isimli şahsın ikamet adresinde yapılan aramada; 29 adet boyları 10 ile 85 cm arasında değişen Dişi Hint Keneviri bitkisi ve 1 adet de Hassas Terazi ele geçirildi.

Ayrıca A.M.U. isimli şahsın ikamet adresinde yapılan aramada ise 2,35 gram Esrar, 2,32 gram Sentetik Kannabinoid, 2 adet Captagon hap, 3 adet saksılara ekilmiş, boyları 5 ile 10 cm arasında değişen Dişi Hint Keneviri bitkisi, 1 adet Av Tüfeği, 1 adet Tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 4 adet fişek, ele geçirildi.

Ele geçirilen suç ve suç unsurlarına el konulurken, şahıslar hakkında adli işlemlere de başlandı.

Arsuz’da 6 Şüphelinin Evi Arandı

Öte yandan, Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 6 Haziran tarihinde, Hacıahmetli Mahallesinde ikamet eden E.K., A.K., M.H., Y.H, U.M. ve K.A. isimli şahısların Bağlar mevkiinde yasadışı kenevir bitkisi bulundurduğu bilgisi alındı.

Konuyla ilgili olarak, Jandarma Suç Araştırma Timi ile birlikte söz konusu mevkide yapılan arama sonucunda; boyları 50 cm. ile 350 cm. arasında değişen 10.000 kök kenevir bitkisi ile şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ile 3 adet av tüfeği ele geçirildi. Şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here