İskenderun Polisinden Uyuşturucuya Geçit Yok!

0
28

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ve İskenderun İstihbarat Büro Amirliği görevlileri, koordineli bir şekilde, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapan şahıslara yönelik bir dizi çalışma gerçekleştirdiler. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, yapılan çalışmalar çerçevesinde, Z.G, H.A. ve H.T. isimli şahısların bulunduğu araç, Polis Uygulama Noktasında durduruldu. Şahıslar üzerinde ve araç içerisinde Narkotik Detektör Köpeği ARVEN eşliğinde yapılan aramada; 556,59 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Ekipler bir başka uygulamada ise içerisinde M.A.K. ile M.A. isimli şahısların bulunduğu ticari aracı polis uygulama noktasında durdurdular. Şahıslar üzerinde ve araç içerisinde yine Narkotik Detektör Köpeği ARVEN eşliğinde yapılan aramada; bebek kundağında, siyah poşet içerisinde şeffaf jelatine sarılı 850 gram Esrar ele geçirildi.

Arven Yine Arama Çalışmasında!

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği görevlileri tarafından yapılan diğer çalışmalarda da A.A.isimli şahsın bulunduğu araç içerisinde ve şahıs üzerinde ARVEN eşliğinde yapılan aramada; 50 gram metamfetamin, 2 adet  extacy, 1 gram metamfetamin, 1.15 gram esrar, 8.20 gram esrar, 1 gr metamfetamin, ele geçirildi.

M.A. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 1 gram dişi Hint keneviri tohumu, 4.19 gram takoz esrar, 2 adet özel reçeteye tabi hap, 9 adet extacy, 8 adet MKE ibareli 9.19 mm tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği ve 5 adet av tüfeği kartuşu ele geçirilirken, Z.G. isimli şahsın ikametindeki aramada ise 1 gram  metamfetamin ele geçirildi.

Konuyla ilgili yetkililerin yaptığı açıklamada, ilgili karar gereği suç unsurlarına el konulduğu ve şahıslar hakkında işlem başlatıldığı belirtildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here