İskenderun Ortodoks Kilisesi ‘Paskalya Bayramı’ Tebriklerini Kabul Etti

0
287

Geçtiğimiz hafta sonu kutlanan Paskalya sonrası tebrikleri kabul eden İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetimi, Vakıflar Hatay Bölge Müdürü Mehmet Yıldıran ile İskenderunlu Esnaf Oda Başkanlarını ağırladı.

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ve Yönetimi tarafından karşılanan konuklar, samimi karşılamadan ötürü teşekkürlerini sundular.

İlk olarak ziyarete gelen Vakıflar Hatay Bölge Müdürü Mehmet Yıldıran, ziyaretinde önce kilise içerisinde incelemelerde bulundu. Daha sonra salona geçen Yıldıran ve Vakıf Yönetimi samimi bir sohbete başlarken, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat ve Esnaf Oda Başkanları da, Paskalya sevincine ortak olmak amacıyla kiliseye geldiler.

Karşılıklı samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Can Teymur, bizzat kendisi konuklara renkli yumurta ikramında bulundu.

Tüm Ortodoks Cemaatinin bayramını içtenlikle kutladıklarını ifade eden Hatay Esnaf ve Sanatkârları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat; “Paskalya Bayramı sebebiyle, esnaf oda başkanlarımızla birlikte sizleri ziyarete geldik. Bu ziyarette Vakıflar Bölge Müdürümüzle tanışmak nasip oldu, çok memnun olduk. Nice bayramlar diliyoruz. Allah dirliğimizi, birliğimizi bozmasın. Allah bizi münafıkların şerrinden korusun. Hatay’ın bir mozaik olduğunu tüm dünya biliyor. Biz burada bir bütünüz” şeklinde konuştu.

Vakıflar Hatay Bölge Müdürü Mehmet Yıldıran ise; “Bayramınızı kutlamak için geldim. Millet olarak birlikte yaşama irademize, azmimize vesile olmasını diliyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Konuklarına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunan Can Teymur ise; “Vakıflar Bölge Müdürümüz Mehmet Yıldıran Bey’e, Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Uğur ağabeyimize ve tüm esnaf oda başkanlarımıza bugünkü nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Her vesilede gönülden bizimle birlikte olduklarını ve bu konudaki kardeşlik ve birliktelik duygularını bize hissettirdiklerini her vesilede görüyoruz. Kendilerine, yönetim kurulumuz ve cemaatimiz adına şükranlarımızı arz ediyorum” diye konuştu.

Konuklara çayla birlikte bayram kömbesi ikram edilirken, ziyaret karşılıklı samimi bir sohbet ortamında devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here