İskenderun Ortodoks Cemaati Kahvaltıda Bir Araya Geldi

0
192

İskenderun’daki Ortodoks Cemaati, Noel Bayramı sonrası kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Her yıl İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nin isim bayramı olan 6 Aralık’ta düzenlenen kahvaltı etkinliği, bu yıl Noel Bayramı sonrası gerçekleştirildi. Kahvaltı Etkinliği yeni yıla giriş öncesinde tüm cemaat üyelerinin birlikteliğine de vesile oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü, İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakıf Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliği öncesinde yılın son Pazar Ayini de gerçekleştirildi. Kilise Pederi Dimitri Yıldırım tarafından yönetilen Pazar Ayinine çok sayıda cemaat üyesi katıldı.

Ayinde verdiği vaazında, geçtiğimiz Noel Bayramını bir kez daha kutlayan Peder Yıldırım, bayramların, özel günlerin ve birlikteliğin öneminden de söz etti.

Ayin sonrasında kilisesi salonunda, Kilise Vakfı Yönetimi, Kadınlar Kolu ve Gençler Komitesi tarafından cemaat üyelerine yönelik düzenlenen kahvaltı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Hep birlikte kahvaltı eden ve hoş sohbetler eden cemaat üyeleri, etkinlik süresince birlikteliğin güzelliğini doyasıya yaşadılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here