İskenderun Lisesinde Yarı Final Hesapları

0
313

Hatay yarı finallerine katılabilmek için Dörtyol Halil İbrahim Evren Lisesi ile bugün İskenderun yan sahada karşı karşıya gelecek…

Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Liseler Arası Türkiye Futbol Şampiyonasının” İskenderun ayağında İskenderun Lisesi bu senede 1. oldu. İskenderun Lisesi bugün Hatay yarı finallerine katılabilmek için Dörtyol Halil İbrahim Evren Lisesi ile İskenderun yan sahada saat 11.30’da karşı karşıya gelecek.

Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli’nin yeni kurduğu takım ile Türkiye şampiyonasına katılan İskenderun Lisesi, bu senede İskenderun Demir Çelikspor Kulübünün altyapısı olan İskenderun Demir Çelik Lisesini finalde penaltı atışları ile yenerek ilçe birincisi oldu. Hiçbir kulübün desteğini almadan bu başarıyı elde etmenin gururunu taşıdığını dile getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli; “Biz kimseyle rekabet içerisinde değiliz. Üst noktalarda futbolcu yetiştirmek adına çorbada tuzumuz varsa ise bu bize yeter. Bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum. Bugüne kadar kurduğum takımlara bir kulüp veya firma sahip çıksaydı İskenderun’da dışarıdan futbolcu transfer edilmeye gerek kalmazdı. Yetiştirdiğim futbolcularım ferdi olarak bir yerlere gelmiş durumdalar” dedi. Deliveli, bu başarıda emeği geçen futbolcularını da tek-tek kutladığını söyledi.

Normal süresi 2-2 berabere tamamlanan final maçında 2 gol atan İskenderun Lisesi oyuncusu Batuhan ise ortaya koyduğu performans göz doldurdu.

Bugün saat 11.30’da İskenderun yan sahada Dörtyol ilçe ikincisi Halil İbrahim Evren Lisesi ile Hatay yarı finallerine katılmak için karşılaşacaklarını dile getiren Deliveli, futbolcularına güvendiğini belirtti.

Final Maçları Yine Antakya’da!

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün final karşılaşmaları ile ilgili basına yaptığı açıklamayı hatırlatmak isteriz. Final müsabakalarının il merkezi dışındaki ilçelerde de yapılacağını söyleyen müdürümüzün bu sözünü yerine getirmesini bekliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here