İskenderun Kendine Yakışanı Yaptı

0
80

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağına uyan İskenderun halkına teşekkür edildi.

Yapılan açıklamada; “Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığımızın takdir ve tensipleriyle Hatay İlimizin de dahil olduğu (30) Büyükşehir de uygulanan ‘48 Saat Süreli Sokağa Çıkma Yasağı’ sona erdi.

10 Nisan 2020 Cuma günü saat: 24.00’dan, 12 Nisan 2020 Pazar günü saat: 24.00’a kadar ‘48 Saat Süreli Sokağa Çıkma Yasağı’ uygulaması kapsamında gösterdiği hassasiyet ve duyarlılık ile kendine yakışanı yapan kıymetli İskenderun halkımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Lakin, bu zaman zarfında evde kalmanın önem ve önceliğine bir kez daha dikkat çekerken, ‘48 Saat Sokağa Çıkma Yasağı’nın sona ermesinin ardından yasağın acısını çıkarma yada kutlama yaparcasına gelişigüzel sokağa çıkılmaması ve sosyal izolasyon esasının titizlik ve kararlılık ile devam ettirilmesini önemle rica ediyoruz. Devletimiz, her şartta ve her koşulda sizler için sahada iken, sizlerde sevdikleriniz ve bizler için evinizde kalınız. Lütfen, zorunlu hallerin dışında evinizden ayrılmayınız” ifadelerine yer verildi.

Vefa Grubu Hizmete Devam Etti

Öte yandan, İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği’nin talimatları doğrultusunda İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden’in ilgili ve yetkili kurumlar ile işbirliği ve koordinasyonuyla oluşturulan ‘İskenderun Vefa Sosyal Destek Grubu’ sokağa çıkma yasağı süresi içerisinde ekmek v. b. temel ihtiyaç malzemesine ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza yardım eli uzatmaya devam ederken eczane ihtiyacı olan vatandaşlarımız için de seferber oldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here