İskenderun Kayraspor Farklı Seviyor: 9-1

0
160

Kayraspor’lu Emre Nur Attığı 5 Golle Sahada Yıldızlaştı

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme play-off müsabakalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan iki maçla devam edildi. Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayraspor, her iki yarıda atılan gollerle İcadiyespor’u 9-1 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Uğur Şahin, M.Sait Güden ile Murat Ayhan’ın yönettiği karşılaşmada Kayraspor’un 5 golünü atan Emre Nur sahada yıldızlaşırken, diğer golleri de Gökmen Gündüz, Nevzat Can Kelce, Erdinç Bahriyeli ile Hasan Özgür attı. İcadiyespor’un tek golünü de Veysel Say kaydetti. Kayraspor’lu Emre Nur, karşılaşmada attığı 5 golle sahada yıldızlaştı.

Arsuz İdman Yurdu: 0-Arsuz Uluçınar: 0

Günün diğer karşılaşması İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapıldı. Bu karşılaşmada da Arsuz İdman Yurdu ile Arsuz Uluçınar Gençlikspor takımları 0-0 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar. Alınan bu sonuçların ardından, Arsuz Uluçınar Gençlikspor 6 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, 5 puan ile İskenderun Kayraspor ikinci, 4 puanı bulunan İcadiyespor üçüncü, 2 puanı bulunan Arsuz İdman Yurdu da dördüncü sırada yer aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here