İskenderun HEM’de Kurslar Devam Ediyor

0
534

halk eğitim merkezi2İskenderun Halk Eğitim Merkezi (İHEM) tüm yıl boyunca vermiş olduğu; bilgisayar, İngilizce, gitar, saz, halk oyunları ve bilgisayarlı muhasebe gibi kurslarını yaz aylarında da vermeye devam ediyor.

İHEM Müdür Yardımcısı Gülin Döşemeci ve İHEM bilgisayar öğretmenlerinden Abdullah Özkaya vermiş oldukları kurslar hakkında ortak bir açıklama yaptılar. Yapmış oldukları açıklamada kurslarının tüm yıl boyunca devam ettiğini, okulların tatil olmasıyla birlikte yaz döneminde öğrencilerin yoğun talepte bulunduklarını, yaz sezonunda da hizmet verdiklerini belirttiler.

Bilgisayar Öğretmeni Abdullah Özkaya vermiş oldukları kurslar hakkında; “Kursumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz İskenderun Halk Eğitim Merkezine gelerek kayıt yaptırabilirler. Kurum müdürümüz Suat Nesim Sarı başta olmak üzere tüm kadromuzla eğitim öğretim ve hizmet anlamında en ince hassasiyeti göstermekteyiz. Bilgisayar, İngilizce, gitar, saz, halk oyunları, bilgisayarlı muhasebe, lojistik, katı ve sıvı kalorifer ateşçiliği, doğal gaz ateşçiliği, hasta kabul işlemleri başta olmak üzere birçok kursumuz devam etmektedir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here