İskenderun Futbol Kulübü, Sahasında Kahtaspor’u Ağırlayacak!

0
52

misli.com 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, 31. hafta müsabakasında bugün sahasında Kahta 02 Spor’u ağırlıyor. Turuncu-Mavili ekip, son haftalardaki başarılı çıkışını Kahta temsilcisi önünde de sürdürmek istiyor.

Son haftaların başarılı ekibi İskenderun Futbol Kulübü, bugün son sıralardan uzak kalmak isten Kahta 02 Spor’u sahasında ağırlayacak. İskenderun 5 Temmuz Stadında Saat. 15.00’te başlayacak olan zorlu mücadelede Alper Oran, Kurtuluş Aslan ve Ali Çakır hakem üçlüsü görev yapacak.

Son olarak deplasmanda Ceyhanspor’u farklı bir skorla yenerek moral kazanan Turuncu-Mavili ekip, Kahta 02 Spor maçının hazırlıklarını da bir haftadır bu moral ve motivasyonla sürdürdü. Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde çalışmalarını gerçekleştiren İskenderun FK’li futbolcular, son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlara Kahta maçını da eklemek istiyor.

Ligin sonuna kadar mücadele edeceklerini ve play-off’lara mutlak suretle kalmak istediklerini kaydeden Teknik Direktör Yusuf Tokaç; “Topladığımız 46 puanla şu anda klasmanda dördüncü sırada bulunuyoruz. Hedefimize de adım-adım ilerliyoruz. Tek hedefimiz play-off’lara kalmak. Bunun içinde tüm gücümüzle çalışıyoruz. Taraftarımızın desteği ile de bunu başaracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

misli.com 3. Lig 2. Grupta 30 hafta geride kalırken, 31. hafta maçları öncesinde Turuncu-Mavili ekibimizin 46 puanı bulunuyor. 46 puanın yarısını iç sahada diğer yarısını da dış sahada kazanan temsilcimiz, 58 puanlı Belediye Kütahyaspor, 51’er puanlı Nazilli Belediyespor ve Fethiyespor’un ardından 4. sırada yer alıyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here