İskenderun Fenerbahçe Okullarının Miniklerinden Büyük Başarı

0
709

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “Türkiye Fenerbahçe Spor Okulları Olimpiyatları” bu yılda yapıldı. İskenderun Fenerbahçe Spor Okulu, 2007-2008 Minikler Kategorisinde 2’cilik derecesi ile başarısını tescilledi.

2017 Yılı ‘2007-2008 Minikler Kategorisi’nde, Türkiye Fenerbahçe Spor Okulları Olimpiyatlarının 2’cisi İskenderun Fenerbahçe Spor Okulu oldu. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin Dereağzı Tesislerinde düzenlenen şampiyonada, ikincilik derecesi ile kentimize dönen İskenderun VIPark Fenerbahçe Futbol Okulu’nun başarısı da tescillenmiş oldu.

Fenerbahçe Spor Okulu Antrenörlerinden Fikret Kayalı, bu başarının önemli olduğunun altını çizerek; “VIPark İskenderun Fenerbahçe Futbol Okulunun, Türkiye Fenerbahçe Spor Okulları Olimpiyatlarında ikincilik elde etmesi büyük bir başarıdır. 2007-2008 Minikler Kategorisinde eğitim gören sporcularımızı ve ailelerini kutluyoruz. Bu başarımızı her yıl bir seviye yukarı çekmek için çalışmalarımıza ciddi bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here