İskenderun Emniyetinden Organize Çeteye Darbe!

0
177

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda büyük bir organize çeteye darbe vurdu.

Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri, İskenderun Sanayi sitesinde çıkma parça satışı yapılan iş yerine baskın düzenledi. Gece yarısı sanayi sitesinde bulunan iş yerine yapılan baskına, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de bizzat katıldı.

Ekiplerin yaptığı titiz çalışmada, çok sayıda araç ile suç malzemesi ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürü Güneş’in de hazır bulunduğu çalışmada, çete üyelerinin 90 bin liralık aracı 15 bin liraya alarak parçalarını söküp başka araçlara sattıkları iddia ediliyor.

Birçok araçların çıkma parçalarını sattığı öğrenilen iş yerinde yapılan aramalarda 25 adet araç motoru, şirketlere ait ve piyasa değeri yüksek olan 6 otomobil, motor numaraları spiralle silinmiş araç motoru, 133 adet otomobil beyni bulundu.

Özellikle şirket üzerine kayıtlı, hacizli ve yakalaması bulunan araçların bilgilerini toplayan şüpheliler piyasa değeri 90 bin lira olan araçları 15 bin liraya alarak tüm paçalarını söküp bir başka araca takıyorlar.

Polisin yaptığı baskınlarda motor şase numarası silinmiş araçların motorlarının tespit çalışmaları sürerken bazı araçlar da sökülerek ele geçirildi. Oldukça büyük bir operasyon yapan İskenderun polisi bununla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here