İskenderun Efsanespor Zirve Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

0
138

2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunda heyecan fırtınası sürüyor. Grupta lider durumda bulunan İskenderun Efsanespor’un bu hafta da keyfi yerinde. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahada yapılan karşılaşmada İskenderun Efsanespor, her iki yarıda atılan gollerle Nardüzü Gençlikspor’u 6-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Deniz Kükrek, Hakan Özpınar ile Oğuzhan Işık’ın yönettiği karşılaşmada Efsanespor’un gollerini Seymen Katırancı (3), Buğra Azak (2) ile Burak Kurt atarken, Nardüzü Gençlikspor’un gollerini de Volkan Şanlı ile Cemali Öncü kaydetti.

İskenderun Efsanespor, 24 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, Nardüzü Gençlikspor ise 12 puanda kaldı.

Asaşspor: 3-Bekbelespor: 2

B Grubunun iddialı ekiplerinden İskenderun Asaşspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahada yapılan karşılaşmada Bekbele Gençlikspor’u 3-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Mehmet Gümüş, Hasan Doğru ile Mustafa Hafız’ın yönettiği karşılaşmada Asaşspor’un gollerini Bilal Dönmez, Veysi Aslan ile İsmail İsmail atarken, Bekbele Gençlikspor’un golleri de Mehmet Can Kınalı ile Mikail Karaman’dan geldi. Bu sonucun ardından İskenderun Asaşspor, puanını 20’ye çıkartırken, Bekbele Gençlikspor da 7 puanda kaldı.

Aşkarbeylispor, Sarısekispor’u 7 Golle Geçti

Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden bir diğer ekip Aşkarbeylispor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Aydın Dayanır, Oğulcan Yabanabat ile Sait Güler’in yönettiği müsabakada Sarısekispor’u 7-1 mağlup etti.

Erzin Gökderespor: 2-Arsuz İlk Adımspor: 1

B Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Erzin Gökderespor ise Dörtyol Sentetik Sahada yapılan karşılaşmada Arsuz İlk Adımspor’u 2-1 mağlup etti. Erzin Gökderespor, puanını 23’e çıkartırken, Arsuz İlk Adımspor’da 18 puanda kaldı.

Grubun bir diğer maçında ise İskenderun Sakaryaspor 2018, sahasında ağırladığı Dörtyolspor’u 8-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here