İskenderun Bld.spor Sahasında Mut İdman Yurdu’na Boyun Eğdi

0
219

Turuncu-Mavililerin Yanı Sıra Arsuz Karaağaçspor Adana’da Kiremithanespor’a 3-0, Kırıkhanspor da Kayseri’de Talasgücü Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Hatay Temsilcilerini Mart Ayında Oldukça Sancılı Günler Bekliyor…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, mutlak puan veya puanlar almak umuduyla çıktığı Mut İdman Yurdu karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyetin ardından Turuncu-Mavili camia yasa bürüdü.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahada yapılan ve Hakan Kılıçarslan, Ömer İşcan ile Nezihi Aytar’ın yönettiği karşılaşmada, misafir ekip Mut İdman Yurdu’nun gollerini 43. dakikada Hamed Azimi, 90+5. dakikada da Emre Can Özbay attı. İskenderun Belediyesporlular, özellikle ilk yarıda rakip ceza alanı içerisinde gol yollarında cömert davrandılar.

Her iki takım için hayati önem taşıyan karşılaşma bir hayli elektrikli geçerken, İskenderun ve çevresinden gelen 100 civarında çevik kuvvet polisinin maç esnasında geniş güvenlik önlemleri alması ise dikkatlerden kaçmadı.

Karaağaçspor İle Kırıkhanspor’da Haftayı Puansız Kapattı

Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor’un kendi sahasında Mut İdman Yurdu’na 2-0’lık skorla mağlup olmasının ardından, aynı grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor’un Adana’da Kiremithanespor’a 3-0, Kırıkhanspor’un da Kayseri’de Talasgücü Belediyespor’a 2-0 yenilmesiyle birlikte, Hatay’ın 3 temsilcisi de haftayı puansız kapattı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here